Sparris och primörer med Albin Edberg 2 dygn
Äntligen är succékocken tillbaka i Tällberg! Lördag den 3 maj kommer Albin Edberg till köket på Villa Långbers och med sig har han, förutom sin stora passion för matlagning och härliga humor, säsongens bästa sparris och primörer. Förbered er på en upplevelserik kväll med stora smaksensationer när ni intar denna femrättersmeny, med det bästa säsongen har att erbjuda, komponerat av Albin Edberg i samarbete med kockarna på Villa Långbers. Det är tredje gången Albin välkomnas att gästspela i vår restaurang till många gästers stora glädje.
För att rikigt njuta av vistelsen i Tällberg ankommer du redan fredag eftermiddag, njuter av tvårättersmiddag och har hela lördagen att fylla med aktiviteter innan gästspelet börjar.
Albin Edberg sammanfattar sin kockresa så här:
"Att säga att jag kastades direkt in i hetluften är ingen underdrift. Medan mina klasskamrater planerade för studentfester och bal, tränade jag för den svenska uttagningen till Bocuse d’Or i maj 2013 tillsammans med Tommy Myllymäki, en uttagning som vi vann. Tillsammans representerade vi Sverige i Bocuse d’Or Europe 2014 och Bocuse d’Or 2015, med en guldmedalj och en bronspeng som slutresultat. Tävlingsmatlagning är någonting som har följt mig sen dess, då jag har haft ett antal olika roller inom Bocuse d’Or Sweden i varje satsning sedan dess. Med en mellanlandning i New York, för en stagaire-tjänst på Per Se, landade jag därefter i Stockholm. Här har jag jobbat på restauranger som Djuret, Omakase Köttslöjd (numera Flickan), Tak & UNN."
I erbjudandet ingår:
Logi 2 dygn med ankomst fredag 2 maj och avresa söndag 4 maj
2-rättersmeny fredag
Specialkomponerad 5-rättersmeny lördag
Frukostbuffé lördag och söndag
Rekommenderat vinpaket erbjuds på plats, dryck ingår ej i paketet.
Om du anländer till Tällberg med tåg, vänligen meddela receptionen i god tid, för möjlighet att bli hämtad på tågstationen.
Önskar du stanna bara en natt, lördag till söndag, finns paketet Albin Edberg 1 dygn.