Sparris och primörer med Albin Edberg 1 dygn
Äntligen är succékocken tillbaka i Tällberg! Den 3 maj kommer Albin Edberg till köket på Villa Långbers och med sig har han, förutom stora passion och härlig humor, säsongens bästa sparris och primörer. Förbered er på en upplevelserik kväll med stora smaksensationer när ni intar femrättersmenyn, med det bästa säsongen har att erbjuda, komponerat av Albin Edberg i samarbete med kockarna på Villa Långbers. Det är tredje gången Albin välkomnas att gästspela i vår restaurang till många gästers stora glädje.
Albin Edberg sammanfattar sin kockresa så här:
"Att säga att jag kastades direkt in i hetluften är ingen underdrift. Medan mina klasskamrater planerade för studentfester och bal, tränade jag för den svenska uttagningen till Bocuse d’Or i maj 2013 tillsammans med Tommy Myllymäki, en uttagning som vi vann. Tillsammans representerade vi Sverige i Bocuse d’Or Europe 2014 och Bocuse d’Or 2015, med en guldmedalj och en bronspeng som slutresultat. Tävlingsmatlagning är någonting som har följt mig sen dess, då jag har haft ett antal olika roller inom Bocuse d’Or Sweden i varje satsning sedan dess. Med en mellanlandning i New York, för en stagaire-tjänst på Per Se, landade jag därefter i Stockholm. Här har jag jobbat på restauranger som Djuret, Omakase Köttslöjd (numera Flickan), Tak & UNN."
I erbjudandet ingår:
Logi
Specialkomponerad meny med 5 rätter
Frukostbuffé
Rekommenderat vinpaket erbjuds på plats, dryck ingår ej i paketet.
Om du anländer till Tällberg med tåg, vänligen meddela receptionen i god tid, för möjlighet att bli hämtad på tågstationen.
Önskar du stanna två nätter, fredag till söndag, och njuta extra mycket av Tällberg och god mat rekommenderar vi paketet Albin Edberg 2 dygn.