Bokningsmeny
  • Logga in
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Skidläger med Topphälsa 3-5 Februari 2023

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Skidläger med Topphälsa 3-5 Februari 2023

Från 4 595 SEK

Per gäst

 

Skidläger med Topphälsa 3-5 februari 2023

 

Det här ingår i paketet:
Boende
Frukost, lunch, middag och fika
Alla aktiviteter i programmet

 

Vässa tekniken på skidor i Tällberg!
Följ med oss till fantastiska Tällberg och lär dig grunderna eller mera teknik på vår populära skidhelg i februari. Siktar du på att köra något av vasaloppen är det ett perfekt tillfälle att gnugga lite extra innan loppen drar igång.


Om boendet
Hotell Villa Långbers ligger på toppen av Tällberg med milsvid utsikt över Siljan. Det är lika vackert i sommargrönska som i gnistrande vit snö.

Det är ett Svanenmärkt hotell som bjuder på fantastiska smak- och dryckesupplevelser samt härlig utsikt över Siljan.

Här blir det ett fullspäckat schema och det finns flera spår att välja på i närheten beroende på snötillgång. ToppHälsas skidläger är anpassade för att alla ska kunna vara med. Vi har flera instruktörer på plats med före detta förbundskaptenen för Svenska skidlandslaget, Christer Skog, i spetsen. På plats delar vi in deltagarna i flera olika grupper, du väljer själv på vilken nivå du vill köra. Du får också lära dig hur du ska valla skidorna så att du får både glid och fäste.

 

Mer om ledarna
Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har förutom Sverige bland annat tränat Storbritannien, Australien, Danmark, Tjeckien, USA och senast lag Team Exspirit i Wisma Ski Classics och Sveriges Paralympiska skidlandslag. Utöver skidor är Christer världsrekordhållare på cykel genom Europa och 2021 slog han tillsammans med Måns Möller världsrekord i Vasaloppet då de körde tio vasalopp på tio dagar. Christer är expert på uthållighetsträning och har forskat om höghöjdsträning och överträning. Han föreläser också bland annat om hållbar träning.

Tony Duberg
är den cyklande läkaren som har världsrekordet på cykel över Europa tillsammans med Christer Skog och Måns Möller. Han är också en duktigt skidåkare och var bland annat med på flera av sträckorna under Christers och Måns världsrekord på Vasalopp under 2021.Tony är läkare inom allmänmedicin och utbildad inom idrottsmedicin. Han var under flera år en av tidningen ToppHälsas experter och svarade på frågor som rör sjukdomar, skador och idrottshälsa. Tony är också en gudabenådad sångare och spelar både piano och gitarr.

 

Längd på paketet: Från 2 dagar
Möjliga ankomstdagar: fre

 

Paketet inkluderar

  Lunch
  Frukostbuffé
  Aktivitet temahelg
  Eftermiddagsfika
  Förmiddagsfika
  Middag Tema

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Skidläger med Topphälsa 3-5 Februari 2023. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod